Nog belangstelling voor de excursie naar Hohenlimburg?

Beste Leden van GEA Kring Fryslân,

groeve Hagen-Hohenlimburg-calciet-foto Gerard-Mulder

Hagen-Hohenlimburg-calciet-foto Gerard-Mulder

Afgelopen voorjaar stond de excursie naar Duitsland (Steinbruch Hagen- Hohenlimburg met Geotouring) gepland. Ivm de lockdown hebben wij onze reservering bij GEOtouring toen verschoven. Maar helaas er is te weinig belangstelling om in september nogmaals de excursie te plannen. Hij blijft dus op de nominatie staan voor een ander moment..

 

Om er weer een geheel weekend van te maken proberen we nog een extra activiteit te organiseren. We zouden er dan voor de zaterdag nog wat bij zoeken. We kijken daarbij naar Piesberg, Reine of Zuid Limburg.

Maar de corona omstandigheden en beperkingen zijn nog steeds niet voorbij. We vroegen ons als bestuur dus af of er voldoende animo zou zijn om het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 onze excursie alsnog door te laten gaan.

Op dit moment zijn de regels voor Duitsland als volgt:

  • Nederland is voor Duitsland geen coronarisicogebied. Wanneer u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland was, dan hoeft u zich niet vóór vertrek te registreren en hoeft u bij aankomst ook niet in thuisquarantaine.
  • U moet wel een coronabewijs in Duitsland kunnen overleggen. Dit kan een vaccinatie-, herstelbewijs of een negatief testresultaat van een PCR- of antigeen sneltest zijn.
  • Alle personen vanaf 12 jaar die geen herstel- of vaccinatiebewijs kunnen laten zien, moeten zich vóór vertrek naar Duitsland laten testen op corona.

Graag hoor ik, liefst per ommegaande maar uiterlijk 20 augustus a.s. of je deel zou willen nemen aan deze excursie.

Met vriendelijke groet, Laure Spriensma penningmeester@geologiefriesland.nl

Hagen-Hohenlimburg-calciet- foto Gerard-Mulder

Hagen-Hohenlimburg-handstuk Calciet-foto -Gerard-Mulder

Hagen-Hohenlimburg-handstuk calciet-foto -Gerard-Mulder

Hagen-Hohenlimburg-handstuk Calciet-foto -Gerard-Mulder

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *