De voorjaarsexcursie is volgeboekt …..

Beste mensen,

Er hebben zich 21 mensen opgegeven voor de voorjaarsexcursie in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 mei.  Een mooie groep, we zijn compleet.  Het belooft een goed weekend te worden met een mooi programma.

Zaterdag 9 mei

10 – 10:30 uur  aankomst (op eigen gelegenheid)  bij Kalkwerke Otto Breckweg, in  Rheine.   De fossielenvondsten waren hier een aantal jaren wat minder, maar de laatste tijd kan hier weer mooi materiaal (met wat geluk natuurlijk!) worden gevonden, zoals (grote) ammonieten, zee-egels, bivalven en brachiopoden (uit het Cenomaan/Krijt).

vanaf 10.30 uur heerlijk zoeken tot ca 16.00 uur….. neem voldoende eten en drinken mee. En vergeet natuurlijk niet de rest van alle materialen en veiligheids verplichtingen.

18:30  Gezamenlijk Diner in Hagen  We overnachten in Hagen. .

Zondag 10 mei

10:00  uur, we worden om 10:00 verwacht bij Geotouring (exacte plaats nader te bepalen) voor een zoekdag in de Hohenlimburger  Steinbruch.

We zoeken minimaal 4 uren en kunnen dat uitbreiden tot maximaal 6 uur. En wie dan nog niet genoeg heeft gevonden….

Vanaf 16.00 uur iedereen weer richting huis.

Een aantal leden slaapt in een gezellig hotel of in een tentje op de camping of in hun eigen campertje.   Mooi weer garantie….. tja, we hopen op een heerlijk zonnetje

Met vriendelijke groet, namens het GEA bestuur, Laure Spriensma

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *