Van onze penningmeester Wouter Schothorst

Financiën 2013

Beste mensen,

Het jaar 2012 is bijna om en ik wil u even laten weten hoe de contributie betaling over het afgelopen jaar is gegaan.  Graag even uw aandacht, start 2103 met een goed voornemen voor onze Kring Fryslân en natuurlijk uw penningmeester…

Ten eerste is er een groot deel van de donateurs dat per incasso betaalt, dat is heel mooi en werkt optimaal. Ten tweede is er een grote groep die uit zichzelf, handmatig overmaken, betalen en dat is ook prachtig. Heb ik ook geen omkijken naar.

Dan blijven er nog een klein aantal over die na lang wachten gebeld worden door uw penningmeester of door één van de bestuursleden om hen te attenderen op enige vergeetachtigheid. Werkt dat niet, dan volgen er helaas nog een paar schriftelijke aanmaningen (papier, enveloppe en postzegels á 50 cent) en nog heb ik dan niet alle contributies binnen. In augustus heb ik de laatste leden nogmaals een aanmaning gestuurd en uiteindelijk hebben gelukkig de meeste leden toch nog betaald.

In 2012 hebben een zestal leden bedankt voor het lidmaatschap van de landelijke GEA en ook dat scheelt ons inkomsten vanwege wegvallende kringsubsidies vanuit de landelijke Gea.

Er zijn nu 16 geadresseerden die het bestuur beschouwd als vrienden, relaties van onze kring welke geen lid zijn van landelijke GEA ( bv de musea in Friesland, gemeenten, sponsoren ed).

Ik wil iedereen, die niet via automatische incasso betaaldt, verzoeken hun bijdrage voor half februari aan de kring over te maken. Scheelt ons veel werk, energie en natuurlijk niet onbelangrijk, inkomsten.

Rekening nummer 36 30 34 579, bedrag € 17,50. U krijgt geen acceptgiro toegezonden. Ik wil u hartelijke danken voor uw medewerking.

Ik wens dan ook iedereen een goed en gezond 2013 toe. Met natuurlijk veel plezier, vondsten en andere inspirerende geologie momenten.

December 2012.

Uw penningmeester:  Wouter Schothorst. 0513 – 418142 of penningmeester@geologiefriesland.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.